Κόστος – Τρόπος Αποστολής / Παράδοσης
Αποστολές εντός Αθηνών:

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες αξίας άνω των 50€.

Για παραγγελίες μικρότερης αξίας, το κόστος αποστολής είναι 3€ (σταθερό, ανεξαρτήτου βάρους παραγγελίας).

Δωρεάν κόστος αντικαταβολής (σε κάθε περίπτωση)

Τα προϊόντα μέχρι 10 κιλά αποστέλλονται με courier της εταιρίας μας ή με κάποια συνεργαζόμενη εταιρία courier .

Τα προϊόντα πάνω από 10 κιλά αποστέλλονται με μεταφορική εταιρίας. Υπάρχει επιπλέον χρέωση αναλόγως, τον όγκο και το συνολίκο βάρος.

Αποστολές εκτός Αθηνών:

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες αξίας άνω των 50€.

Για παραγγελίες μικρότερης αξίας, το κόστος αποστολής είναι 3€ (σταθερό, ανεξαρτήτου βάρους παραγγελίας).

Δωρεάν κόστος αντικαταβολής (σε κάθε περίπτωση)

Τα προϊόντα μέχρι 10 κιλά αποστέλλονται με courier της εταιρίας μας ή με κάποια συνεργαζόμενη εταιρία courier.

Τα προϊόντα πάνω από 10 κιλά αποστέλλονται με μεταφορική εταιρίας,Υπάρχει επιπλέον χρέωση αναλόγως την περιοχή, τον όγκο και το βάρος.

Η παραλαβή των προϊόντων γίνεται από τον πελάτη στο γραφείο της μεταφορική εταιρίας, εκτός αν υπάρχει διαφορετική συνεννόηση.

Καθυστέρηση παραγγελίας

Η παραγγελιά σας δύναται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:

1. Το προϊόν ή πρώτες ύλες που απαιτούνται για την παραγωγή του έχουν καθυστερήσει να αποσταλούν από τον προμηθευτή μας: Για να μπορούμε να σας προσφέρουμε πολύ ανταγωνιστικές τιμές, παραγγέλνουμε πρώτες ύλες για τα προϊόντα μας από μια πολύ μεγάλη γκάμα προμηθευτών είτε εγχώριων είτε διεθνών. Υπάρχουν όμως περιπτώσεις όπου μια παραγγελία μας μπορεί να «κολλήσει» στο τελωνείο ή στη μεταφορά του, με αποτέλεσμα να μην το έχουμε στις αποθήκες μας όταν υπολογίζουμε. Σε μια τέτοια περίπτωση, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ρωτήσουμε εάν θέλετε να σας παραδώσουμε την παραγγελία χωρίς αυτό το προϊόν ή να σας προτείνουμε κάποιο εναλλακτικό. Το είδος αυτό θα σας το στείλουμε αμέσως μετά την παραλαβή του στις αποθήκες μας
2. Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελιάς σας
3. Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) επικοινωνία μαζί σας (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του) επειδή πχ τα στοιχεία σας που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά ενημερωμένα.